Accu voor Asus A41-X550A 44Wh

Aangekondigd als ‘s werelds meest L ‘ « ultrabook, de Accu Asus k53sv is elegant gebaseerd op een kantoor basis onder de meest Swift. Een Quad Core i7 Kaby Lake Refresh, een grote hoeveelheid RAM-geheugen (16 GB) en een dedicated 256 GB SSD zijn op het menu, niet te vergeten zijn mooie Full HD IPS Rotary Board aan boord. Voeg toe aan dat een vingerafdruklezer oordeelkundig geplaatst, twee connectors USB type-C met een Mini-Dock voorzien en de precisie van een stylus en je krijgt een machine gaat overal, Modulair te wensen, klaar voor de intensieve nomadische gebruik. Het wordt weergegeven op minder dan 1500 euro.

De ASUS Zenbook Flip S UX370 is gedaald in twee kleuren, een blauwe Marine en verguld folie versie en nog veel meer sobere zwarte stuurman. Het is van de laatste dat de Accu Asus a41-x550a is begiftigd, gericht op de liefhebbers van discretie. Niettemin, heeft ASUS speciale zorg aan de assemblage en de afwerkingen van zijn ultrabook gegeven. Gesmeed in een uit een stuk aluminium structuur die een zeer goede sterkte verzekert, het is subtiel omgeven door een gepolijste contour die ook zal wijzen op de touchpad. De scharnieren zijn ook contrasterende en gepolijst om de look te dienen. Maar wat vooral belangrijk is in het ontwerp van de nieuwe Flip S is de metingen. Met 10,9 mm dik en een kleine 1,1 kg op de schaal, is het ongetwijfeld een van de meest compacte ultrabooks in zijn klasse en opent naar een nomadische wereld zonder grenzen.

Uitgerust met het exclusieve systeem van ErgoLift scharnieren, de Ultrabook opent met een hand en moeiteloos. Tot een hoek van 135 graden-in gebruik standaard computer dus-het toetsenbord zal iets stijgen tot geoptimaliseerde typen comfort te bieden. Buiten deze hoek, de ultrabook bochten naar alle toepassingen, van de plank naar de ezel positie (toetsenbord face to table) of tent.

Let ook op de aanwezigheid van een retro-verlichting systeem van het witte toetsenbord dat een comfortabele staking in een donkere atmosfeer zal zorgen (1 mm slag). Een actieve Stylus Accu Asus A41-X550E pen (drukgevoelig) is opgenomen en biedt een zeer precieze ingang in de Tablet-modus.

Zoals voor autonomie, lijdt het ook aan de kleine structuur van ultrabook aangezien zijn kleine capaciteitsbatterij (39 w/h) nauwelijks 7 uren in Internet het doorbladeren met actieve WiFi kan bereiken. Dit is een correct resultaat, maar verre van dat van zijn voorganger en zijn 11 uur.

Met zo’n compact silhouet, veronderstelt men noodzakelijkerwijs concessies te doen op de prestaties. Behalve dat Asus hier heeft geïnstalleerd een nieuwste generatie processor (8e) Quad Core i7 Kaby Lake Refresh laag stroomverbruik. Dankzij het en de 16 GB RAM-geheugen dat het ondersteunen, de Accu Asus a32n1405 grotendeels vliegt over het gemeenschappelijk gebruik (surfen op het Internet, Office Pack, video afspelen) en maakt gebruik van een breed scala van actie voor meer veeleisende missies (Photoshop geduwd, video-editing). Om een idee te geven, de eerste tests te evalueren zijn prestaties op het hoogtepunt van een Quad Core i5-7300HQ. Om niets te verwennen, zorgt de gulle RAM voor een soepele multitasking omgeving, zelfs als u actieve toepassingen en/of tabbladen op het web vermenigvuldigt.

Vooraan, zal SSD samenwerken om ontvankelijkheid en vivacity aan Vensters 10 te brengen. Het genereert ook een aanzienlijke winst in termen van stilte, energiebesparing en betrouwbaarheid ten opzichte van een traditionele harde schijf. Echter, de opslagcapaciteit van 256 GB kan niet worden gemeten door de laatste en niet mogelijk het archiveren van een belangrijke bibliotheek. Het gebruik van een extern en/of online opslagsysteem wordt onontbeerlijk.

In het midden van de roterende configuratie, het scherm niet teleurstellen, zelfs als een 4 K definitie zou zijn welkom. Dankzij de Accu Asus a32-n55 verfijnde grenzen (NanoEdge), de onderdompeling afdrukken is verbeterd en de volledige HD-definitie (1920 x 1080 px) maakt het mogelijk om een enorme display ruimte perfect net te bieden en om het beste gebruik van de inhoud in high definition te maken. Aan de voorkant, IPS-technologie is verantwoordelijk voor het openen van de hoeken van het gezichtsvermogen en getrouw reproduceren van de kleuren. De glanzende plaat (onafscheidelijk van de tactiele) zal onvermijdelijk produceren een aantal reflecties in een heldere omgeving, dit is het geval op bijna alle cabriolets op dit moment.

Ondanks het ontbreken van een dedicated grafische kaart, de Accu Asus a32-n56 kan nog steeds rekenen op de chip UHD 620 geïntegreerd met de processor om een minimum van spelen te garanderen. Geschat op de hoogte van een GeForce 920, zal het mogelijk een aantal occasionele spelers om een aantal oude en low-veeleisende titels te lanceren in Full HD met een mooie vloeibaarheid.

Ten slotte zal de verbinding niemand verbazen door zijn beknoptheid. Slechts twee USB-poorten type-C (GEN1) en een hoofdtelefoonaansluiting staan op het menu. De aanwezigheid van een Mini-Dock aanpasbaar aan USB-c is een beetje het niveau door het voorstellen van een HDMI-uitgang, een SD-kaartlezer, een USB-c en twee USB-poorten 3,0. Jammer dat de Ethernet-poort is vergeten. Voor draadloze data-uitwisseling, de nieuwste generatie WiFi AC en Bluetooth 4,1 modules zijn voorzien. Als een bonus, een Ultra Fine vingerafdruklezer vindt plaats aan de linkerkant van de Ultrabook om de gemakkelijke toegang tot uw sessie te beveiligen, ongeacht de positie waarin u gebruik maken van uw Flip S.

https://hacknote.jp/archives/32234/
http://www.lohas-s.jp/index.php/blog/detail/blogid/6749/i/8463976545/

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *