8800mAh 7.4V Accu Asus Eee PC 904HA 

Accu Asus Eee PC 904HA lanceert in Nederland zijn rog Strix SCAR GL503VS-EI043T voor minder dan 2000 euro, een krachtige nieuwe veelzijdige laptop gericht op spelers die draaien op Windows 10. Het beschikt over een dedicated NVIDIA Pascal GTX high-end 8GB dedicated grafische kaart, een 15-inch Full HD G-Sync 144Hz Anti-Glare Display, een hybride opslagoplossing combineert dedicated SSD en SSHD harde schijf capaciteit, een Kaby Lake Quad processor core i7, een backlit chiclet USB 3.1 type-C-aansluiting.

De ASUS ROG Strix SCAR GL503VS-EI043T is gericht op degenen die willen investeren in een krachtige 15-inch high-performance draagbare PC in games. Met zijn speciale high-end GeForce GTX 1070 kaart, deze computer is inderdaad in staat om de gebruiker favoriete games te draaien om een goed niveau van detail.

Aan de andere kant, de Optimus-technologie is afwezig omdat het onverenigbaar is met G-Sync, die is het goed aanwezig is en synchroniseert met de meest alleen de GTX 1070 met het scherm om de best mogelijke rendering te waarborgen.

In dezelfde optiek, het scherm neemt een frequentie van 144Hz tegen 60hz als standaard om de vloeibaarheid in de games te verbeteren. Accu Asus Eee PC 904HD IPS, het scherm biedt ook een nauwkeuriger colorimetrie dan het gemiddelde, alsmede zeer comfortabele kijkhoeken, zowel verticaal als horizontaal. Full HD, het scherm leent zich zeer goed voor high definition content en vooral om Video’s in zijn 16/9e formaat. Bovendien, de anti-glare behandeling maakt het beter leesbaar in het licht milieu dan een glanzende plaat.

Responsiviteit is een essentieel onderdeel van de games, en ASUS integreert deze laptop met een hybride opslagoplossing. We vinden een zeer snelle dedicated SSD van 256 GB naar het huis van de belangrijkste Games/software in aanvulling op het systeem, evenals een harde schijf met een grote capaciteit van 1000 GB aan de rest host. Accu Asus Eee PC 1000 De harde schijf is een hybride SSHD model, dat is zeldzaam, en heeft daarom een 8GB SSD cache deel uitsluitend gereserveerd voor het versnellen van de meest gebruikte toepassingen.

Dankzij de SSD, deze computer is goed reactief op een dagelijkse basis als het begeleidt een Quad Core i7-7700HQ processor in combinatie met 8GB RAM, een hoeveelheid die zou zijn geweest belangrijker op een dergelijke machine.
In ieder geval, de geleverde voeding is in staat om een maximum van gebruikers die baat zullen hebben bij een veel gladder en snellere werking dan met een PC zonder SSD uitgerust met een Dual Core processor en 4gb DDR3/4 GB te vullen. Accu Asus Eee PC 1000-BK003 Het verschil is bijzonder gevoelig onder de veeleisende banen in de CPU en RAM middelen leveraging multicore-architectuur, zoals video-editing, Foto’s retoucheren, of 3D-rendering.

Connectiviteit kant, deze laptop is goed uitgerust met zijn USB 3.1 type-C Thunderbolt 3, de Bluetooth-modules 4.2 en Wi-Fi AC voor de communicatie en draadloze verbinding, de Ethernet-en audio-poorten, de HDMI-video-uitgangen en Mini-DisplayPort nuttig voor de Maak eenvoudig verbinding met een TV of monitor bijvoorbeeld of de 4 USB 3.0, die garant staat voor overdrachten die tot 10 keer sneller dan in USB 2.0 worden gemaakt als u USB 3.0-apparaten aansluit.

Accu Asus Eee PC 1000H is gebaseerd op de krachtige Intel Core i5-processor en GeForce GTX 1050. Dit alles voor iets meer dan 4000 zloty.

Op zoek naar een efficiënte en goedkope gaming laptop? Vermeldenswaard is de ASUS FX753VD model, dat goede parameters biedt, en onlangs is beschikbaar in onze markt tegen een aantrekkelijke prijs.

FX753VD werd gehandhaafd in een aantrekkelijk ontwerp, dat van de de gokken modellen van de fabrikant kenmerkend is. De laptop maakt gebruik van een 17.3 « diagonaal scherm en Full HD-resolutie (1920 x 1080 px), en een anti-reflecterende coating die het comfort van het apparaat verbetert is een voordeel.

Zoals het hoort een laptop om te spelen, het gebruikte toetsenbord is verlicht en ondersteunt N-toets rollover (die het mogelijk maakt om druk op maximaal 30 toetsen tegelijk).Accu Asus Eee PC 1000HAEr is ook een goede kwaliteit audio systeem en microfoon.

Alle aangedreven door de Quad-Core Intel Core i5-7300HQ en NVIDIA GeForce GTX 1050 grafische kaart met 4gb VRAM. Het biedt ook 8 GB RAM (uitbreidbaar tot 32gb), 1tb (7200 rpm) harde schijf en DL DVD +/-RW drive.

batterij voor Asus Eee PC 1000HD

M.in. Five USB-poorten (met inbegrip van een USB-type C), HDMI-uitgang en Mini-DisplayPort, en draadloze connectiviteit is gelijk aan 802.11 AC Wi-Fi met Bluetooth.

Vermeldenswaard is echter dat de FX753VD model mag niet worden geteld als een compact ontwerp-het geheel is 30 mm dik en weegt 3 kg (batterij). Als voor de ingebouwde batterij, hebben we te maken met een 4-Cell cel met 48 w/h vermogen.